Голова Консультативної ради при Генеральній прокуратурі, журналіст Володимир Бойко спростував інформацію про членство в раді вбитого заступника голови правління ГО «Антикорупційний комітет Майдану».

«У багатьох ЗМІ пройшла інформація про те, що 30 листопада був знайдений убитим член Консультаційної ради при Генеральній прокуратурі України Олександр Костренко. При цьому видання посилається на запис у Фейсбуці громадського активіста Антона Черниша... У зв'язку з цим повідомляю, що ні загиблий О. Костренко, ні автор повідомлення А. Черниш ніколи до складу Консультаційної ради при Генеральній прокуратурі України не входили і ніякого стосунку до її діяльності не мали. Чим займалися зазначені активісти і що являє собою їхня громадська організація «Антикорупційний комітет Майдану, нам невідомо», - написав Бойко на своїй сторінці в Фейсбук.

Нагадаємо, раніше ряд ЗМІ оприлюднив пост активіста «Антикорупційного комітету Майдану» Антона Черниша у Фейсбуці, в якому стверджується, що убитий активіст займався боротьбою з корупцією і входив до складу КС при ГПУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

50