Президент України Петро Порошенко, приймаючи вірчі грамоти новопризначених послів шести країн, запевнив, що вони побачать значні зміни в Україні найближчим часом.

«Це історичний час для України, і я запевняю - ви побачите значні зрушення у нашій країні найближчим часом. Ми розраховуємо на вашу підтримку на нашому шляху реформ і європейської інтеграції», - сказав Порошенко, повідомляє прес-служба Глави держави.

Президент звернув увагу представників іноземних держав на те, що вони починають свою дипломатичну місію в Україні під час надзвичайного виклику для безпеки не тільки України, але і всього світу, який вимагає нових європейських і світових систем і гарантій безпеки.

Глава держави підкреслив безпрецедентний рівень міжнародної консолідації та підтримки України в цих складних умовах, коли Європейський Союз, НАТО, Рада Європи, ОБСЄ, Організація об'єднаних націй продемонстрували підтримку територіальної цілісності і суверенітету України.

«Це спільний голос міжнародного співтовариства на підтримку мирного врегулювання ситуації на Донбасі», - зазначив Порошенко. Президент підкреслив, що Україна неухильно виконує всі 12 пунктів Мінських домовленостей.

Порошенко побажав представникам Ірану, Канади, Угорщини, Португалії, Японії та Македонії успіху в їх дипломатичних місій в Україні та запевнив у бажанні працювати разом для розширення співробітництва. «Переконаний, що Київ стане для вас другим домом», - сказав Президент України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

35