Столичні правоохоронці затримали двох киян, які торгували наркотиками. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

Як повідомляється, до міліції надійшла оперативна інформація про незаконне розповсюдження особливо небезпечних наркотичних і психотропних речовин на території Печерського району столиці.

Після проведення оперативної закупівлі працівниками міліції було затримано двох чоловіків безпосередньо в момент продажу наркотичної речовини метадону на одній з вулиць Києва. «Клієнт» придбав метадон, який перебував у згортку з фольги, за 400 гривень.

Правоохоронці встановили, що наркоторговцями є двоє киян у віці 31 і 35 років. Один з підозрюваних раніше був неодноразово судимий за незаконні операції з наркотиками, в 2014 році умовно-достроково звільнений з місць позбавлення волі.

«Під час проведення огляду в кишені куртки одного з затриманих було знайдено паперовий згорток з кристалічною речовиною білого кольору, його вилучили та направили на дослідження. За словами затриманого, в пакунку була наркотична речовина метадон», - йдеться в повідомленні.

В подальшому під час обшуку за місцем проживання наркоторговців було виявлено та вилучено амфетамін, псевдоефедрин, наркотичну речовину метадон, сильнодіючий лікарський засіб дифенгідрамін (димедрол) і канабіс.

Затриманим висунуто підозру і обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці.

Слідчим відділом Печерського районного управління відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

38