Територіальні управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій і Луганській областях, а також на Донецькій залізниці перенесені в Маріуполь і Сєвєродонецьк. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

«З урахуванням того, що міста Донецьк і Луганськ зараз перебувають під контролем незаконних збройних формувань у зоні проведення антитерористичної операції, було прийнято рішення про визначення тимчасового місця перебування для трьох територіальних управлінь внутрішніх справ: ГУМВС України в Донецькій області, ГУМВС України у Луганській області та УМВС на Донецькій залізниці», - сказано в повідомленні.

Зокрема, тимчасовим місцем розташування ГУМВС України в Донецькій області визначено адреси: вул. Італійська, б. 32, м. Маріуполь, Донецька область, Україна, індекс 87515.

ГУМВС України в Луганській області тимчасово розташоване за адресою: вул. Партизанська, б. 16, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, Україна, індекс 93404.

УМВС на Донецькій залізниці тимчасово розташоване за адресою: вул. Паровозна, б. 14, м. Маріуполь, Донецька область, Україна, індекс 87501.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36
Теги