У Донецьку внаслідок обстрілу станом на 21:15 27 листопада постраждали будівлі центральної бази водоканалу. Про це йдеться в повідомленні прес-люби міської ради.

«Вчора (27 листопада - Ред.) о 21:15 на території центральної бази КП «Донецькміськводоканал» на вул. Щорса розірвалося 2 снаряди. Сторожі і диспетчери, що чергували в цю зміну, не постраждали. Внаслідок обстрілу в будівлі ОКСа і в сторожовій будці пошкоджені шибки, посічені осколками стіни. На щастя, персонал перебував в інших будівлях і встиг сховатися», - йдеться у повідомленні.

Інші об'єкти підприємства в Куйбишевському та Київському районах не постраждали і продовжують функціонувати. КП «Донецькміськводоканал» здійснює водопостачання в звичайному режимі. На селища 1 і 2 Адмінмайданчика в Куйбишевському районі подається технічна вода.

Аварійна служба водоканалу вийшла на лінії і працює над усуненням аварійних ситуацій. Сьогодні ремонтні роботи з усунення поривів ведуться, у тому числі, на вулицях Баумана в Будьонівському районі, Байдукова та Очаківській у Київському, Куйбишева у Куйбишевському районі, на проспекті Червоногвардійському в Калінінському районі.

За минулу добу усунуто 65 поривів на водоводах та 51 аварію на каналізаційних мережах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

19