Автоколона МНС з гуманітарною допомогою для Донбасу ввечері 28 листопада прибуде в Ростовську область, де зосереджуються вантажі для Донецька та Луганська. Про це повідомив заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Олег Воронов.

«Сьогодні вночі колона зробила зупинку у Воронезькій області. Після відпочинку водіїв, дозаправки та перевірки технічного стану автомобілів вона вирушила з Воронезької області в Ростовську. Очікується, що у цей регіон колона прибуде ввечері», - сказав Воронов.

Напередодні Ногінського рятувального центру МНС у Ростовську область виїхали майже 60 машин, які везуть скло, покрівельні матеріали і продукти харчування, у тому числі цукор та консерви.

За словами Воронова, усі водії почуваються нормально. У дорозі вони змінюють один одного. «Всі машини перебувають у справному стані і ніяких подій, які могли б вплинути на рух колони, не зафіксовано», - зазначив заступник начальника НЦУКС МНС.

У Ростовській області буде формуватися колона з гуманітарною допомогою, яка, як очікується, 30 листопада вирушить на Донбас. «Автомобілі з вантажами йдуть не тільки з Ногінська, але й з інших регіонів Росії», - повідомив Воронов, повідомляє «Інтерфакс».

З середини серпня по 16 листопада сім автоколон доставили на Донбас майже 9,5 тис. тонн вантажу - переважно продукти харчування, будівельні матеріали та медикаменти.

Нагадаємо, 27 листопада чергова група автомобілів з гуманітарною допомогою для Донбасу виїхала з підмосковного Ногінська в Ростовську область для участі в гуманітарному конвої.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом