Четверо міліціонерів постраждали в ході заворушень, влаштованих 26 листопада агресивно налаштованими радикалами перед концертом співачки Ані Лорак у столичному палаці «Україна», повідомили ForUm'у у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

«Співробітники столичної міліції намагалися припинити протиправні дії агресивних людей і не допустити розростання конфлікту.

Після заходів з охорони громадського порядку навколо палацу «Україна» до медиків за допомогою звернулися четверо правоохоронців, які отримали різні ушкодження. В даний час троє з них перебувають у лікувальному закладі з діагнозом - отруєння газом, хімічні опіки дихальних шляхів і слизових оболонок очей різного ступеня. Четвертий працівник міліції отримав травму ноги, зараз він проходить медичне обстеження», - сказано в повідомленні.

Крім того, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на журналістку російського телеканалу.

«У ряді ЗМІ пройшла інформація про те, що біля палацу «Україна» постраждала журналістка одного з російських телеканалів. Відомості про це внесено в Єдиний облік повідомлень про злочини і правопорушення, в даний час вони перевіряються в рамках кримінального провадження, яке вже відкрито», - повідомляють у відомстві.

Як раніше повідомляв ForUm, міліція Печерського району міста Києва відкрила кримінальну справу за фактом заворушень у ході концерту Ані Лорак.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

80