У Білій Церкві Київської області затримано 42-річного місцевого жителя, який сім років переховувався від правосуддя в різних регіонах країни і за її межами.

Про це ForUm'у повідомили в прес-службі Білоцерківського міськвідділу міліції.

Так, в кінці 2006 року група невідомих скоїла розбійний напад на чоловіка, заволодівши його автомобілем «Хонда».

В лікарні у потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематоми голови, множинні травми тіла.

При проведенні оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні шість осіб, п'ятьох з яких затримали відразу, одному вдалося втекти з міста.

«На рахунку злочинної групи - ряд скоєних злочинів на території міста та району», - стверджують у міліції.

У 2007 році вироком суду п'ятірці зловмисників, до складу якої входили троє рідних братів, призначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років. На даний момент троє злочинців вже відбули покарання, ще двоє залишаються в місцях позбавлення волі.

Шостий член злочинної групи перебуває під вартою.

Слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 185 (крадіжка), за ч. 4 ст. 187 (розбій) та за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом