У місті Щастя знову обстріляли теплотрасу, місто все ще без тепла та гарячої води, повідомили Forum'у в прес-службі голови Луганської обласної адміністрації Геннадія Москаля.

Наголошується, що на околиці Станиці Луганської йдуть бої.

«Сьогодні в обід центральне теплопостачання в місті мали запустити, проте вночі внаслідок нового обстрілу теплотраса знову перебита. Зараз ремонтні бригади намагаються усунути пошкодження, місто все ще залишається без тепла й гарячої води», - заявив Москаль.

Також підкреслюється, що за минулу добу і ночі обстрілу зазнали й інші населені пункти на контрольованій Україною території Луганської області, а саме: Кримське, с. Артема, Трьохізбенка, Чорнухине, Верхня Вільхова. Значних руйнувань і постраждалих серед мирного населення немає.

«Напружена ситуація зберігається у Станиці Луганській. В районі рибгоспу ведуться постійні обстріли, пошкоджено трансформатор і кілька електроопор на вул. Червоноармійській. Після півночі було здійснено кілька залпів з систем «Град». Снаряди вибухнули в районі с. Верхня Вільхова, інформація про руйнування і постраждалих уточнюється», - також сказано у повідомленні.

Відзначається, що нині ведеться бій на виїзді зі станиці поблизу бази відпочинку «Дубрава».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом