Учасники національного авіаційного ринку об'єдналися в Асоціацію авіапідприємств України. Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час прес-конференції заявив генеральний директор АК «Атласджет Україна» Сергій Підгорецький.

Він повідомив, що кризовий стан авіаційної галузі, економічний тиск з боку керівників державних установ змусили більшість підприємств, що забезпечують авіаперевезення та обслуговування авіагалузі, об'єднатися в Асоціацію.

«Ми об'єдналися для того, щоб захистити інтерес не тільки тих, хто дає робочі місця, хто готовий забезпечити авіаційну галузь і надати їй нормальну підтримку, але й для самих пасажирів, які повинні мати вибір, і можливості, а не йти на поводі одного монополіста. Нас відкидають у 90-ті роки, коли було «свавілля за щастя»,- сказав він.

За його словами, на сьогодні триває реєстрація Асоціації. «Я думаю, на цьому тижні ми вже отримаємо документи щодо реєстрації у держреєстрі», - резюмував він.

Як раніше повідомляв ForUm, учасники національного авіаційного ринку вимагають від Президента України Петра Порошенка перевірити процес приватизації авіакомпанії «Міжнародні лінії України» (МАУ).
 

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом