В місті Бориспіль Київської області в одному з розважальних закладів у відвідувача вилучено гранату РГД-5, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області

Інцидент стався в суботу, 22 листопада. Встановлено, що підозрюваний під вечір з'явився в кафе, де разом з іншими молодими людьми весело проводив час, відзначили в міліції. Однак, йдучи з закладу, відвідувачі відмовилися розраховуватися за замовлене. Один з них дістав предмет, схожий на гранату, і, погрожуючи всім присутнім застосувати її, намагався втекти.

Бійці Державної служби охорони, які прибули в кафе після того, як спрацювала тривожна кнопка, затримали хулігана. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Під час огляду у правопорушника виявили предмет, схожий на гранату РГД-5 сучасного виробництва.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами без передбаченого законом дозволу), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Досудове слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

28