В Станиці Луганській за вчорашній день внаслідок обстрілу пошкоджено шість багатоповерхівок, поранена одна людина. Про це ForUm'y розповіли в прес-службі губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

Відзначається, що постраждали населені пункти Трьохізбенка (тут серйозно пошкоджено декілька будинків), Кримське, Макарове, Щастя.

Найбільш інтенсивного обстрілу зазнала Станиця Луганська, яку протягом доби обстрілювали з важкої артилерії і стрілецької зброї.

«На вулиці Радянській в селищі прямими влученнями снарядів зруйновано два житлових будинки, які відновленню не підлягають. Одна людина поранена і доставлена у військовий госпіталь в м. Щастя. На вул. 5-та Лінія артилерійськими снарядами пошкоджено шість багатоповерхових будинків, у багатьох квартирах вибиті вікна. Вчора вранці в районі вул. Лебединського перебитий газопровід, внаслідок чого сталося загоряння газу. Кілька вулиць селища позбавлені газу», - йдеться в повідомленні.

Крім того, частина Станиці все ще залишається без світла. Сьогодні вранці співробітники Станично-Луганської райдержадміністрації вийшли на роботу, а ремонтна бригада намагається усунути пошкодження на лініях електропередачі, щоб подати в будинки світло.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом