В ніч з 21 на 22 листопада в Закарпатській області п'яна жінка, перебуваючи за кермом автомобіля, врізалася в колону прочан, унаслідок чого загинули дві людини. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю обласного Управління МВС.

За інформацією правоохоронців, ДТП сталася біля села Глибоке Ужгородського району.

Близько 4:00 по дорозі з Ужгорода в Свято-Успенський жіночий монастир, який знаходиться в селі Домбоки Мукачівського району, йшов Хресний хід, участь в якому взяли близько 300 паломників. Колону з обох сторін супроводжували працівники ДАІ на автомобілі з проблисковими маячками.

Колону вірян на великій швидкості наздогнав автомобіль, першим під колеса якого потрапив 49-річний чоловік, житель Ужгорода. Чоловік загинув на місці пригоди.

Автомобіль продовжив рух на людей, тому співробітники ДАІ свідомо підставили під удар службовий автомобіль. «Врізавшись у нього, машина проїхала ще кілька метрів, травмувавши кілька людей. Травми також отримали і двоє співробітників ДАІ, які перебували в автомобілі», - йдеться в повідомленні.



Один з постраждалих помер згодом у реанімації, решта перебувають у лікарні.

Як повідомляється, за кермом іномарки перебувала 31-річна мешканка м. Мукачевого, лікар за фахом. Як показала експертиза, жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, в її крові виявили 1,2 проміле алкоголю.

Винуватицю ДТП затримано. Її дії кваліфікують за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть двох і більше осіб).

Сама підозрювана знаходиться під вартою в лікувальному закладі Ужгорода, де проходить лікування. Сьогодні Ужгородський районний суд повинен обрати стосовно неї міру запобіжного заходу на час проведення досудового слідства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134