В Україні забули не тільки про проект «Стіна», але і про виплати пенсій і зарплат. Таку думку в коментарі ForUm'у висловив політолог Володимир Цибулько.

«Зараз в Україні забули не тільки про проект «Стіна», але і про проект «пенсії і зарплати». Економіка валиться - і поки реальних кроків не буде. Цей склад Кабміну буде тримати паузу до перезавантаження. Якщо вона відбудеться в перший день відкриття сесії, тоді потрібно буде вимагати від уряду виконувати зобов'язання, які вони взяли на себе в коаліційній угоді», - сказав Цибулько.

На уточнювальне питання про те, чи йдуть будівельні роботи, адже влітку були виділені відповідні кошти, політолог відповів: «У казні немає грошей. Що повинно бути на першому місці: одягнути солдата чи будувати «Стіну»? Тим більше, те, що демонструвалося, - це були посічені в найближчій лісопосадці кілочки, обтягнуті «колючкою». Краще б цього не показували. Я розумію, що військові люди можуть імітувати будь-яку діяльність. Але, щоб уряд імітував діяльність, цього допускати не можна».

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37