У Донецьку за минулі вихідні внаслідок обстрілу осколкові поранення отримали 12 мирних жителів. Про це йдеться в повідомленні Донецької міської адміністрації.

«За минулі вихідні отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості 12 осіб, усі госпіталізовані і перебувають у медичних установах міста», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ніч з 23 на 24 листопада в Донецьку минула напружено, особливо для жителів Куйбишевського та Київського районів. Усю ніч лунали потужні залпи і вибухи з важких гармат. Внаслідок влучання снарядів пошкоджені житлові будинки №62, 64, 149 на вул. Великоновоселівській, також повністю згорів гараж на вул. Великоновоселівській, 160.

У прес-службі підкреслили, що внаслідок масованих артобстрілів, 23 листопада зафіксовані численні пошкодження газових мереж та інфраструктури міста. Горять газопроводи високого і середнього тиску в районі кладовища поряд із вул. Великоновоселківською в Куйбишевському районі та в Путилівському гаю, в Київському районі.

Кількість відключених від газопостачання абонентів перевищує рекордний показник - понад 5 тисяч. Дані уточнюються.

Станом на 10:00 в Донецьку відносно тихо, повідомлення про стрілянину в районах не надходять. Системи життєзабезпечення міста працюють. При цьому на ранок 24 листопада знеструмлено 74 трансформаторні підстанції та 25 котелень міста.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом