Кабінет Міністрів запроваджує з 1 січня 2015 року акцизні марки нового зразка для тютюнових виробів та алкогольної продукції за зниженою ціною, сказано в постанові Кабміну №627 від 19 листопада, розміщеному на урядовому порталі.

Цією ж постановою Кабмін затвердив зразок акцизних марок, а також доручив Державній фіскальній службі до 25 грудня поточного року забезпечити виробництво марок та їх продаж в установленому порядку.

«Припинити з 1 січня 2015 року продаж марок акцизного податку для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва, зразки яких затверджені постановою Кабінету Міністрів 13 березня 2013 року», - сказано в тексті документа.

Крім того, Кабмін рекомендував Нацбанку і держпідприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» у двомісячний термін забезпечити й провести конкурс з відбору підприємства для виготовлення захисного елемента марки.

Як раніше повідомляв ForUm, 29 серпня Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо посилення контролю за обігом підакцизних товарів та уточнення окремих податкових норм».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36