Керівник продюсерського центру МІА «Россия сегодня» Антон Костильов повісився на трубі опалення за допомогою ременя. Про це повідомляє Lifenews.

Передсмертної записки Костильов не залишив. За словами рідних і близьких, останнім часом чоловік був у пригніченому і депресивному стані.

Головним продюсером РІА «Новости», а потім і МІА «Россия сегодня» Костильов став у липні минулого року. В його обов'язки входило «виведення медіаресурсів, що входять у групу, на новий якісний рівень, створення сучасних спецпроектів до сочинської Олімпіади, просування і розвиток спецпроектів медіахолдингу на міжнародній арені». До цього журналіст співпрацював з багатьма виданнями і займав високі пости в низці інтернет-ЗМІ.

Інформацію про загибель журналіста підтвердило видання «Газета.ру».

З 2003 по 2007 рік Костильов був редактором відділу культури видання, а з 2010 по 2012 рік обіймав посаду заступника головного редактора. Він також працював у журналах «Кинопарк», Harper's Bazaar, газетах «Ведомости», «Время новостей».

«Агентство міських новин Москва» повідомляє, що в ГУ МВС по Москві підтвердили інформацію про смерть Костильова.

Чи не в останню чергу інформацію про загибель журналіста підтвердило РІА «Новости».

«Сьогодні стало відомо про трагічну загибель нашого співробітника Антона. Антону було 45 років, він очолював продюсерський центр МІА «Россия сегодня», - повідомило агентство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32