У Рівненській області правоохоронці затримали зловмисників, які викрадали нафтопродукти з нафтопроводу «Дружба». Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Здолбунівського РВ УМВС.

«Незаконне врізання правоохоронці виявили на 308 км нафтопроводу. Після чого відразу розпочали проведення оперативно-розшукових заходів для встановлення осіб зловмисників... Оперативники райвідділу міліції встановили причетність до події 33-річного жителя Києва та 38-річного мешканця Костополя (Рівненська обл.)», - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, у ніч на 20 листопада зловмисники викрали майже 20 кубометрів нафтопродуктів.

Згідно з повідомленням, вантажний автомобіль «МАН», яким перевозили паливо, працівники Державної автомобільної інспекції зупинили між селами Озірко і Кунін, що на Здолбунівщині, відповідних документів на нафту у чоловіків не було. Незабаром виявилося, що ці особи мають прямий стосунок до крадіжки з нафтопроводу.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань й розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

70