У зв'язку зі святкуванням 21 листопада початку Революції гідності, а також річниці створення Самооборони Майдану в центрі Києва можливе часткове обмеження руху транспорту, повідомляє прес-служба ДАІ.

З 13:00 до 17:00 буде проходити акція «Марш гідності» за маршрутом - пл. Михайлівська, вул. Володимирська, просп. Шевченка, пл. Бессарабська, вул. Хрещатик, вул. Інститутська, пров. Кріпосний, вул. Грушевського, пл. Європейська.

«Радимо водіям планувати свої поїздки в центральну частину міста з урахуванням зазначеної інформації. Гостям, які прибудуть для участі у святкуванні на автобусах, пропонуємо скористатися паркувальними майданчиками, розташованими біля станцій метро «Червоний Хутір»; «Лісова» (у двох напрямках); «Житомирська», «Іподром» і «Академмістечко». Просимо киян та гостей міста з розумінням поставитися до тимчасових незручностей», - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент підписав укази про відзначення щорічно 21 листопада Дня гідності і свободи, 22 січня - Дня соборності України, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом