Глава самопроголошеної Луганської народної республіки (ЛНР) Ігор Плотницький викликав на дуель Президента України Петра Порошенка, «щоб покласти край війні». Про це повідомляє ТАСС.

Плотницький пропонує таким чином визначити переможця в протистоянні членів НЗФ з Києвом, щоб закінчити збройний конфлікт.

«Давайте за прикладом стародавніх слов'янських вождів і славних козацьких отаманів зійдемося в поєдинку. Хто переможе, той і диктує протилежній стороні свої умови», - йдеться у відкритому листі Плотницького, адресованому Порошенку.

Плотницький не сумнівається в своїй перемозі у разі поєдинку з Порошенком. «Я запропонував стародавній, старовинний звичай, де Господь покарає неправого», - сказав він.

У той же час Плотницький заявив, що «не уявляє» можливості своєї поразки. «Ми завжди говорили і стверджуємо, що наше діло праве, і перемога буде за нами - ми це довели раз, можемо довести і вдруге, але знову ж ціною смертей багатьох людей і з нашого, і з їхнього боку. Так навіщо ж? Нехай Петро Олексійович проллє хоч раз свою кров і доведе народу, який його обирав, що він, дійсно, глава, що він здатний стати на захист свого народу навіть ціною власного життя», - заявив глава ЛНР.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29