У Запорізькій області затримали чоловіка, який погрожував підірвати стаціонарний пост ДАІ в місті Василівка на трасі Харків-Сімферополь, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Запорізькій області.

Зокрема, 17 листопада у Василівський райвідділ ГУМВС надійшло повідомлення зі стаціонарного поста ДАІ з обслуговування автодороги «Харків-Сімферополь» у місті Василівка, про те, що невідомий чоловік вимагає від працівників ДПС відвезти його на службовому автомобілі в Херсонську область, а у разі невиконання вимоги обіцяє підірвати пост вибухівкою, яку він залишив у сумці біля входу до поста.

На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи Василівського райвідділу міліції, які встановили особу «підривника» і затримали його. «Під час обстеження сумки 41-річного жителя Дніпропетровської області ніяких вибухонебезпечних предметів та речовин виявлено не було», - розповіли у ВЗГ.

Подію кваліфіковано і внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), повідомляє «УНІАН».

Обставини і причини події встановлюються.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом