У зв'язку з інцидентом на будівельному майданчику біля станції метро «Осокорки» у Києві на час проведення службового розслідування відсторонено від займаної посади начальника Дарницького РУВС Сергія Лискова. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«У зв'язку з інцидентом, який мав місце вчора, 17 листопада, біля столичної станції метро «Осокорки», наказом Міністра внутрішніх справ України призначено службове розслідування. На час проведення службового розслідування відсторонено від займаної посади начальника Дарницького РУВС Сергія Лискова», - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що інцидент розслідуватиме комісія МВС, яку очолить начальник Департаменту внутрішньої безпеки МВС Василь Боднар.

До складу комісії увійдуть радники глави МВС Зорян Шкіряк та Євген Захаров, який, крім того, є головою Експертної ради з питань реформування міліції та дотримання прав людини при МВС України.

У міліції нагадали, що 17 листопада близько 200 осіб намагалися знести паркан навколо будівництва, яке, на їхню думку, ведеться незаконно.

У ході вжитих заходів щодо недопущення порушень громадського порядку було затримано сімох осіб, яких доставили в Дарницьке районне управління.

Щодо цих осіб були складені адміністративні протоколи за статтею 173 КУпАП «Дрібне хуліганство». Після проведення процесуальних дій вони були відпущені.

Відомості про кримінальне провадження, яке розпочате за статтею 296 КК України «Хуліганство», внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом