У Донецьку правоохоронці вилучили понад 600 одиниць зброї зі схованки членів незаконних збройних  формувань самопроголошеної Донецької народної республіки. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«Співробітниками ГУМВС України в Донецькій області за підтримки управління спецоперацій штабу антитерористичної операції була ретельно спланована і успішно проведена спецоперація, в результаті якої вдалося проникнути на непідконтрольну територію і вилучити понад 600 одиниць бойової зброї і боєприпасів до неї, а також вивезти прапор Донецького гарнізону міліції», - йдеться в повідомленні.





За даними прес-служби, міліціонери отримали оперативну інформацію про те, що в околицях Донецька знаходиться схрон колишніх співробітників донецької міліції, які долучилися до НЗФ, з великою партією вогнепальної зброї, яка має бути використана диверсійно-розвідувальними групами.





Згідно з повідомленням, у спецгрупу увійшли оперативні співробітники міліції Донецької області.

«Завдання було виконано успішно. Ризикуючи життям, оперативники непомітно проникли на підконтрольну НЗФ територію і вивезли звідти понад 600 одиниць зброї та боєприпасів. Крім того, міліціонерам вдалося повернути бойовий прапор, який був вручений Донецькому гарнізону міліції в 1946 році в честь визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників», - розповіли у відомстві.

Як зазначається у повідомленні, завдяки чітко спланованій операції та професіоналізму працівників жоден міліціонер при виконанні завдання не постраждав.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47