Кримчани, які отримали російські паспорти і проживають у Сімферополі і Сімферопольському районі, зобов'язані з'явитися у військові комісаріати за місцем прописки для обміну наявних у них військових квитків на нові - Збройних сил Росії, повідомляє в понеділок, 17 листопада, прес-центр Сімферопольської міської ради.

«Усім громадянам, які проживають та зареєстровані на території кримської столиці, а також одержали паспорти громадянина РФ і перебувають у запасі Збройних сил або, згідно з Федеральним законом Російської Федерації «Про військовий обов'язок і військову службу», які повинні перебувати в запасі Збройних сил, необхідно з'явитися за місцем прописки у відділи ВК РК по м. Сімферополю і Сімферопольському району для реєстрації або перереєстрації з метою обміну військового квитка старого зразка на новий - Збройних сил Російської Федерації», - сказано в повідомленні.

Наголошується, що, згідно з кодексом Російської Федерації про адміністративні правопорушення, (ст. 21.5) невиконання громадянами обов'язків щодо військового обліку тягне за собою накладення адміністративного штрафу, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Крім того, йдеться у повідомленні, «відсутність штампа на 13 стор. паспорта громадянина РФ з 1 січня 2015 року буде підставою для відмови у прийомі на роботу громадян кадровими органами підприємств, установ і організацій міста».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом