Вислання польських дипломатів з РФ - симетрична відповідь на аналогічні заходи, вжиті раніше Варшавою. Про це заявив у понеділок, 17 листопада, глава польського МЗС Гжегож Схетина.

Міністр зазначив у Брюсселі, що рішення РФ - «це симетрична відповідь».

«Для нас це питання закрите», - додав Схетина.

Раніше в понеділок в МЗС РФ підтвердили факт вислання з Варшави декількох російських дипломатів і заявили про адекватну відповідь, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«На превеликий жаль, польська влада дійсно зробила такий недружній і нічим не обґрунтований крок. У зв'язку з цим російською стороною вжиті адекватні відповідні заходи, і ряд польських дипломатів вже покинули територію нашої країни за діяльність, несумісну з їх статусом», - йдеться в коментарі Департаменту інформації і друку МЗС РФ, поширеному в понеділок.

Нещодавно польські ЗМІ повідомили про вислання з країни на підставі рішення польської влади декількох російських дипломатів за діяльність, несумісну з їх статусом.

Нагадаємо, РФ вислала кількох польських дипломатів за діяльність, несумісну з їх статусом, у відповідь на видворення з Польщі російських дипломатів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22