Військова прокуратура Харківського гарнізону Центрального регіону України розслідує вбивство військового п'яними товаришами по службі. Про це повідомляє Управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

«Встановлено, що офіцер і двоє військовослужбовців, які проходили службу по мобілізації, перебуваючи в нетверезому стані, після сварки, з хуліганських мотивів, пострілами з автомата вбили одного з військовослужбовців, після чого самовільно залишили місце дислокації військового підрозділу», - йдеться в повідомленні.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань військовою прокуратурою Харківського гарнізону Центрального регіону України 14 листопада внесено відомості про вчинення кримінальних злочинів, передбачених п. 12 год. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) і ч. 2 ст. 408 (Дезертирство) Кримінального кодексу України.

За даними прес-служби, вбивці затримані, 16 листопада їм оголошено про підозру у вчиненні зазначених злочинів, максимальна відповідальність за які передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом