У боях за Станицю Луганську в неділю, 16 листопада, загинуло троє бійців спецбатальйону «Чернігів», повідомили Forum'у у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

При цьому п'ятеро співробітників отримали поранення різного ступеня тяжкості.

«Ворог зазнав втрат і був відкинутий», - сказав начальник Департаменту організації діяльності підрозділів міліції особливого призначення МВС України Віктор Чалаван.

Близько 14:30 у районі залізничного переїзду в населеному пункті Станиця Луганська Луганської області члени незаконного збройного формування здійснили спробу прориву на територію, контрольовану законною українською владою.

«У ході швидкоплинного бою з ліквідації цього прориву героїчно загинули два співробітники батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів». Ще один їхній колега пізніше помер у лікарні. П'ятеро співробітників отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілим надана медична допомога», - уточнили в МВС.

«Міліцейський гарнізон Станично-Луганського району продовжує виконання бойових завдань з боротьби із НЗФ, а також за підтримання законності і правопорядку», - підкреслив Чалаван.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом