Національна збірна команда України вирушила у Люксембург, де в суботу, 15 листопада, на стадіоні «Жозі Бартель» зіграє матч кваліфікації чемпіонату Європи 2016 року з національною командою цієї країни. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

«Футболісти та тренерський штаб національної команди успішно пройшли паспортний контроль аеропорту «Бориспіль» і з хорошим настроєм чартерним рейсом вилетіли в Люксембург. Політ команди триватиме близько трьох годин», - йдеться в повідомленні.

Головний тренер національної збірної Михайло Фоменко взяв у Люксембург 23 футболісти, завчасно відпустивши у свої клуби травмованих Олександра Кучера, Тараса Степаненка та Артема Кравця.

Замість зазначених футболістів виклик у збірну отримали Кирило Ковальчук з одеського «Чорноморця», а також два представники луганської «Зорі» - Віталій Вернидуб та Андрій Пилявський. Крім того, національну команду залишив півзахисник харківського «Металіста» Едмар, а його місце в заявці команди зайняв гравець київського «Динамо» Роман Безус.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом