Невідомі повідомили про замінування відділень «Укрпошти» і «Ощадбанку» в Києві, заявили ForUm'у у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Об 11:05 до чергової частини ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення про замінування одного з відділень «Укрпошти» на бул. Лесі Українки. Через 45 хв. до міліції надійшло ще одне повідомлення аналогічного змісту. На цей раз «мінер» заявив про загрозу вибуху у філії «Общадбанка» на вул. Васильківській.

З метою перевірки цієї інформації за вказаними адресами негайно виїхали слідчо-оперативні групи Печерського та Голосіївського районних управлінь столичної міліції, а також фахівці вибухотехнічних служб, кінологи і співробітники ДержНС.

Для безпеки громадян правоохоронці евакуювали співробітників і відвідувачів вищевказаних установ і обмежили доступ сторонніх осіб на прилеглу територію до «замінованих» будівель.

Під час перевірки цих повідомлень працівниками міліції ніяких підозрілих або вибухонебезпечних предметів ні в самих адміністративних приміщеннях будівель, ні на прилеглих до них територіях не виявлено.

Наразі роботу установ відновлено у звичному режимі. Відомості про ці події внесено в Єдині обліки відповідних управлінь столичної міліції. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за даними фактами. Правоохоронці вживають всіх необхідних заходів щодо встановлення осіб, які повідомили про мінування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом