Пізно ввечері 12 листопада в Києві невідомий скоїв замах на заступника начальника Київської митниці, в результаті чого чиновник отримав вогнепальне поранення.

Цю інформацію в коментарі ForUm'y підтвердила прес-секретар Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві Юлія Мусташ.

«Розпочато кримінальне провадження. Нападника шукають. Потерпілий перебуває в стабільному стані в лікарні. Виробництво порушено за статтею 296 Кримінального кодексу», - повідомила Юлія Мусташ.

Також вона додала, що це поки вся доступна інформація.

Як пізніше повідомили ForUm'у у відділі по зв'язках з громадськістю ГУ МВС у м. Києві, інцидент стався близько 18.30 біля входу в будівлю Київської міжрегіональної митниці на бульварі Івана Лепсе. У відомстві підкреслили, що потерпілому 55 років. Після інциденту потерпілого з пораненням черевної порожнини було відразу ж доставлено у Київську міську лікарню, де його було прооперовано.

«Правоохоронці у свою чергу почали проводити необхідні розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи підозрюваного та обставин цього інциденту», - сказано в повідомленні столичного главку. «Слідчим відділом Солом'янського РУ ГУМВС України в місті Києві відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї)», - підкреслили у відомстві.

Відзначимо, що в міліції не уточнили ім'я і прізвище потерпілого. Цю інформацію відмовилися надавати і в прес-службі Київської регіональної митниці. При цьому, згідно з даними на сайті відомства, заступниками начальника столичної митниці на сьогоднішній день є Тетяна Бойченко (перший заступник), Данило Шуба, Альфред Білецький і Наталія Лебединська. При цьому на сайті відомства зазначено, що Альфред Білецький народився 27 вересня 1959 року.

Валентина Дудко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

113