На одній зі столичних вулиць у Дніпровському районі правоохоронці затримали автомобіль, в якому везли наркотики, зброю та приладдя для наркотичної лабораторії, повідомили ForUm'у у відділі по зв'язках з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

«Екіпаж патрульної служби міліції під час патрулювання території звернув увагу на водія і пасажира, які сиділи в припаркованому на узбіччі дороги автомобілі. Хлопці вели себе підозріло і помітно нервували», - сказано в повідомленні.

З метою перевірки документів правоохоронці звернулися з проханням до водія вийти з автомобіля. «І саме в той момент, коли той простягнув водійське посвідчення, з кишені випав шприц», - повідомляють у відомстві.

Міліціонери затримали чоловіків. При огляді автомобіля в присутності понятих у салоні було виявлено пакети з подрібненою речовиною зеленого кольору. З багажника вилучили пристрій, схожий на пістолет, запчастини до зброї, пластикові каністри з невідомою речовиною, лабораторні електронні ваги і різне приладдя для нарколабораторії.

Всі вилучені предмети і речовини направлені для проведення ряду експертиз.

Затриманими виявилися молоді чоловіки у віці 23 та 28 років, обидва уродженці Житомирської області.

Слідчим відділом Дніпровського районного управління розпочато кримінальне провадження відразу за трьома статтями Кримінального кодексу, пов'язаних з наркотиками і зброєю, максимальні санкції яких передбачають позбавлення волі до 7 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

69