У першій декаді листопада на підприємствах металургійного комплексу області порівняно з жовтнем середньодобове виробництво чавуну збільшилося на 9%, сталі - на 13%, повідомляє департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації.

У профільному департаменті також повідомили, що виробництво коксу збільшилося на 13%, тоді як прокату - скоротилося на 1%.

В даний час працюють всі металургійні підприємства області.

У доменному виробництві з 15 доменних печей задіяні 11, а у сталеплавильному виробництві з восьми конвертерів працюють шість. Мартенівські печі Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча знаходяться в резерві.

Працює і ТОВ «Електросталь» (м. Курахове), відновлена робота всіх коксохімічних підприємств області, крім ПАТ «Єнакіївський коксохімпром», який знаходиться на гарячій консервації.

У сфері вогнетривких і флюсодобувних підприємств виробничу діяльність здійснюють Великоанадольський вогнетривкий комбінат, Красноармійський динасовий завод, Часівоярський вогнетривкий комбінат, Комсомольське та Новотроїцьке рудоуправління, Докучаєвський флюсо-доломітний комбінат. Як і раніше, не працюють Пантелеймонівський і Красногорівський вогнетривкі заводи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом