У вівторок, 11 листопада, співробітниками Державної прикордонної служби України були затримані троє громадян Грузії і молдаванин, які намагалися незаконно перетнути український кордон. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Двох незаконних мігрантів виявили вчора вдень прикордонники відділу «Горонглаб» Мукачівського загону на Закарпатті. Через кілька хвилин правоохоронці зупинили чоловіків, які рухалися в бік державного кордону. Як з'ясувалося, у обох були відсутні документи. Також з їх слів стало відомо, що вони є громадянами Грузії», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, затриманих доставили в прикордонний підрозділ, де складено документи про адміністративні правопорушення.

Разом з тим ще двох порушників, які намагалися незаконно потрапити з Молдови в Україну, затримали прикордонники відділу «Степанівка» Білгород-Дністровського загону Одеської області.

«Оперативна група наздогнала і зупинила двох чоловіків у 30 метрах від держкордону між молдавським населеним пунктом Стара Андріяшівка та українським населеним пунктом Розалівка», - розповіли в прикордонному відомстві.

Причина спроби перетнути український кордон поза межами пункту пропуску громадянином Грузії та громадянином Молдови встановлюється.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом