У Дніпродзержинську працівники міліції затримали учня 10-го класу однієї зі шкіл міста, який підозрюється у вбивстві двох жінок, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області.

Правоохоронці вважають, що одну зі своїх жертв зловмисник убив вдень на вулиці 30 жовтня. За даними міліції, хлопець завдав потерпілій дев'ять ножових поранень у шию, грудну клітку і спину, від яких вона померла на місці. «8 листопада в провулку Промисловому було виявлено тіло 42-річної жінки з п'ятьма ножовими пораненнями», - також наголошується в повідомленні.

«9 листопада співробітники карного розшуку та дільничний Заводського райвідділу міліції за прикметами помітили підозрюваного. Під час спроби затримання він намагався втекти, але був затриманий співробітниками міліції, при цьому чинив опір. На момент затримання у підозрюваного в кишені був виявлений ніж», - повідомляють у відомстві. Мотиви вбивств правоохоронці не оприлюднили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36