У Станиці Луганській через обстріли призупинена робота райдержадміністрації, повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації з посиланням на голову ОДА Геннадія Москаля.

За його даними, протягом понеділка незаконні збройні формування продовжили обстрілювати з мінометів та артилерії населені пункти на території Луганської області, що контролюється Україною.

Так, під обстріл потрапили н. п. Кримське, Трьохізбенка, Чорнухине, Кряківка, Нижнє, Мирна Долина, Попасна, Золоте Щастя.

Через пошкодження ліній електропередачі відключеними від світла, водопостачання та опалення залишаються Станично-Луганський район, а також Чорнухине, Кримське і Трьохізбенка.

«Найбільш інтенсивні обстріли припали на Станицю Луганську, де серйозно пошкоджена інфраструктура, зруйновано кілька об'єктів соціальної сфери, - повідомив голова Луганської ОДА. - Під час обстрілу поранено 18-річного місцевого жителя. Вночі НЗФ обстріляли будівлю Станично-Луганської райдержадміністрації, вибивши вікна й пошкодивши фасад та меблі. Роботу РДА призупинено».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

57