Запорізькі міліціонери припинили діяльність чергового публічного будинку. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Запорізькій області.

«Незаконний бізнес був організований двома 32-річними жителями обласного центру. В «штат» борделю, крім семи путан, входила жінка-оператор, яка приймала замовлення. Був також озброєний охоронець, який гарантував безпеку процесу». Розцінки становили 500 гривень за годину, половину з яких дівчата віддавали сутенеру», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в міліції, під час санкціонованого обшуку у квартирі, де надавали клієнтам інтимні послуги, перебувало п'ять «трудівниць любовного фронту», адміністратор та охоронець. «У ході обшуків правоохоронцями було виявлено й вилучено мобільні телефони, які використовувалися для організації секс-послуг, ноутбук з анкетами та фотографіями дівчат для реклами борделя в глобальній мережі Інтернет, денну касу, облікову документацію, після вивчення якої було встановлено, що щомісячний дохід від злочинної діяльності становив понад 50 тисяч гривень», - розповіли у відділі зв'язків з громадськістю.

Згідно з повідомленням на «жриць кохання» складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 181 КУпАП (Заняття проституцією), що ж стосується організаторів секс-бізнесу, то, згідно з чинним законодавством, вони можуть провести за ґратами до семи років.

Як повідомляв ForUm, раніше в Жовтневому районі Запоріжжя правоохоронці викрили діяльність борделю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом