У місті Гірському Луганської області снаряд упав на території школи №15, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Обстріл підконтрольних Україні населених пунктів Луганської області посилюються з кожним днем, - сказав голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. - З «Граду», мінометів та артилерії були обстріляні м. Золоте Попаснянського району, с. Кримське Новоайдарського району, с. Вільхове і с. Старий Айдар Станично-Луганського району. Найбільш інтенсивний обстріл припав на м. Гірське Попаснянського району. Після 9:00 незаконні збройні формування з боку контрольованого ЛНР м. Первомайська здійснили 30 пострілів з артилерії, зруйнувавши три приватних будинку на вул. Жовтневій».

Один снаряд упав на території школи №15, але, на щастя, не вибухнув. Навчання в цей час не проводиться, дітей відпустили на канікули.

За даними ОДА, близько 15:00 Гірське обстріляли уже з «Градів». Всього було здійснено 40 пострілів, жертв і постраждалих немає.

Як повідомляв ForUm, вночі, під час проведення пошуково-ударних дій, в районі Сокольників Луганської області підірвалися на фугасі й отримали поранення семеро десантників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом