У Рівненській області біля с. Людинь співробітники правоохоронних органів виявили в одному з автомобілів зброю та боєприпаси. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Рівненській області.

«Місцеві жителі помітили підозрілих людей зі зброєю. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. В ході огляду автомобіля та прилеглої території правоохоронці вилучили бойовий автомат АК-74 з приєднаним магазином і набоями до нього в кількості 54 штук і гранату Ф-1», - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, за кермом автомобіля перебував 26-річний уродженець Черкаської області, також у машині був його знайомий - 26-річний житель Житомирської області. Молоді люди приїхали в Дубровицький район лише з однією метою - з метою наживи.

«Хлопцям закортіло легких грошей, які вони хотіли отримати шляхом видобутку «сонячного каменю» (бурштину. - Ред.). У молодих людей виник конфлікт з місцевим населенням, у ході цього конфлікту Олексій дістав з-під сидіння автомат і вистрілив чергу вгору», - уточнили в повідомленні.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом