На Закарпатті співробітники Державної прикордонної служби України затримали дві групи нелегальних мігрантів, які намагалися перетнути український кордон. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Одну з груп, яка рухалася в бік кордону на двох автомобілях, правоохоронці зупинили на ділянці відповідальності «Новоселиця» на околиці населеного пункту Перечин близько 20:00. За кермом автомобілів ВАЗ були наші співвітчизники, які перевозили в автомобілі п'ятьох громадян Афганістану і чотирьох громадян Сирії (п'ять чоловіків, дві жінки та двоє дітей)», - йдеться в повідомленні.

Також, як зазначили в Держприкордонслужбі, через півтори години на ділянці відділу «Гута» затримали ще два транспортні засоби, які прямували у напрямку населеного пункту Великий Березний.

«В автомобілях ВАЗ і «шкода», якими керували громадяни України, правоохоронці виявили трьох чоловіків і чотирьох жінок. Зі слів затриманих стало відомо, що вони є вихідцями з Афганістану», - розповіли в прикордонному відомстві.

Затримані були доставлені в прикордонні підрозділи для проведення перевірочних заходів та складання адміністративно-процесуальних документів. Встановлюються обставини правопорушення та причетні до нього особи.

Всього, як зазначили в Держприкордонслужбі, з початку року прикордонниками за незаконий перетин державного кордону було затримано понад 700 нелегальних мігрантів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом