Під час бойових дій у Донецьку були зруйновані три і пошкоджені два будинки, повідомляє прес-служба міської ради Донецька.

Так, у Куйбишевському районі, на вул. Абросимова, 74, житловий одноповерховий будинок знищений повністю. На проспекті Кремлівському, 36 - зруйнований флігель будинку. На вулиці Ургальській, 50 - зруйнована покрівля будинку.

У Київському районі на вулиці Башкирській, 53 і 55 - зруйновані будинки.

Крім того, в прес-службі зазначили, що 4 листопада газовики отримали доступ до аварійних ділянок газопроводів, розташованих на території шахти «Жовтневий рудник» у Куйбишевському районі.

«Жителі прифронтового селища «Жовтневий» довгий час були заручниками значних руйнувань газопроводів в цьому районі. Відновлення надземного газопроводу середнього тиску дозволить пустити газ двом котельням, які подають теплоносій на мечеті «Ахать-Джамі» і трьом багатоквартирним будинкам по вул. Кремлівська і Маршала Жукова», - йдеться в повідомленні.

Після артобстрілу 3 листопада відновлено газопостачання семи будинків приватного сектору по вул. Колгоспна, Лугіна, Курчатова. Ремонтно-відновлювальні бригади ПАТ «Донецькміськгаз» продовжують відновлювати газові мережі в Київському та Кіровському районах Донецька.

На ранок 4 листопада в Донецьку без газопостачання залишаються 2564 абоненти, серед них 5 багатоквартирних будинків, 1834 будинки приватного сектору.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом