Сьогодні, 3 листопада, в Києві був представлений новий начальник обласного управління МВС - підполковник міліції Вадим Троян. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області.

Головного міліціонера області представив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар.

Сергій Чеботар охарактеризував нового керівника як досвідченого фахівця. Раніше він працював в органах внутрішніх справ і обіймав посаду заступника командира батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Азов» Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області.



Вадим Троян звернувся до особового складу органів внутрішніх справ, подякував за довіру та висловив переконання у безумовному виконанні завдань, покладених на міліцію державою та народом.

Він також виділив головні завдання та пріоритети, які сьогодні ставить керівництво держави та МВС перед особовим складом. Зазначив, що разом з командою досвідчених правоохоронців докладе максимум зусиль для стабілізації та покращення ситуації в області.

Крім того, він запропонував для загартування відправляти міліціонерів у східні регіони, де зараз проводиться антитерористична операція, для забезпечення громадського порядку.

Як повідомляв ForUm, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков призначив начальником Головного управління МВС України в Київській області Вадима Трояна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

87