За добу члени незаконних збройних формувань 37 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції, але в цілому ніч пройшла відносно спокійно. Про це розповіли у прес-центрі АТО, повідомляє «УНІАН».

За даними прес-центру, ввечері зафіксовані перестрілки зі стрілецької зброї на мосту поблизу міста Щастя, артилерійські обстріли в районі Новомихайлівки, мінометні обстріли і обстріл зі стрілецької зброї на околицях Дебальцевого.

Інформація щодо втрат серед українських військовослужбовців під час цих зіткнень не надходила.

Вночі НЗФ не обстрілювали українських силовиків у секторі Маріуполя, однак вранці неконтрольовані терористичні формування з мінометів обстріляли позиції сил АТО поблизу населених пунктів Павлопіль і Гнутове. Втрат немає, блокпости, опорні і спостережні пункти знаходяться під контролем українців.

Водночас у повідомленні наголошується, що бойовики продовжують вести вогонь по населених пунктах, де немає сил АТО, тим самим завдаючи шкоди мирним жителям.

За добу зафіксовано 7 випадків артилерійського і мінометного обстрілу населених пунктів, в тому числі території населених пунктів Гірниче і Золоте - з боку Первомайська, який зараз знаходиться під контролем членів НЗФ так званої самопроголошеної Луганської народної республіки, артилерійський обстріл території с. Кримське Слов'яносербського району. В результаті обстрілу було пошкоджено два приватних будинки.

Крім того, з боку с. Весела Гора Слов'яносербського району (знаходиться під контролем «ЛНР») був здійснений обстріл з АГС-17 території автостанції м. Щастя. Жертв та постраждалих немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

20