Військовослужбовці в зоні проведення АТО не повністю забезпечені зимовим одягом. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив заступник міністра оборони України Петро Мехед.

«Нещодавно у військах завершила роботу інспекційна група з вирішення проблем матеріально-технічного забезпечення під керівництвом заступника міністра оборони України генерал-лейтенанта Лещинського з метою перевірки готовності підрозділів до виконання завдань в осінньо-зимовий період», - сказав він.

За його словами, робітничо-інспекційною групою було встановлено, що матеріально-технічне забезпечення військових частин і підрозділів, які беруть участь в АТО, організовано.

При цьому заступник міністра оборони підкреслив, що у військових частинах відсутні «окремі предмети речового майна необхідних розмірів».

Разом з тим, Мехед запевнив, що процес підготовки військ до зимового періоду триває.

Зокрема, він поінформував, що закуповується одяг прямо на виробництві і поставляється в підрозділи в зону АТО, крім того, почалися поставки зимового палива для військової техніки.

Нагадаємо, раніше перший заступник командувача Національної гвардії України - начальник штабу Олександр Кривенко заявив, що військовослужбовці Національної гвардії в зоні антитерористичної операції на сході України забезпечені теплим одягом на сто відсотків.

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом