У четвер, 30 жовтня, в Одеській області співробітники Державної прикордонної служби зі стріляниною і переслідуванням затримали зловмисника за вчинення протиправних дій на кордоні. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Прикордонний патруль відділу «Ткаченкове» Котовського загону виявив мікроавтобус «Фольксваген», який на великій швидкості рухався від державного кордону в напрямку смт Красні Окни. З метою зупинки транспортного засобу нарядом було заблоковано частину проїжджої частини і застосовані засоби примусової зупинки «Кактус», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, порушник не виконав законні вимоги прикордонників про зупинку і продовжив рух, створюючи загрозу життю прикордонників, через що наряд застосував зброю по колесах автомобіля. Але, як зазначили в прикордонному відомстві, це не зупинило порушника, після чого прикордонники почали переслідування і затримали втікача.

Згідно з повідомленням, порушником виявився мешканець смт Красні Окни, який неодноразово затримувався прикордонниками за вчинення протиправних дій на кордоні. З'ясовуються всі деталі правопорушення та проводяться слідчі дії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом