У Києві співробітники Подільського управління міліції викрили групу осіб, які виготовляли та збували психотропні речовини амфетамін на території столиці. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в м. Києві.

«За підозрою у скоєнні злочину було затримано 35-річного киянина та 28-річного кримчанина. Оперативники ВБНОН встановили, що наркотики виготовлялися у підпільній лабораторії, розташованої за місцем проживання одного з учасників групи», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, у квартирі підозрюваного в ході обшуку було виявлено спеціальне обладнання, різні хімічні препарати, а також наркотики - марихуану та амфетамін.

Згідно з повідомленням, згодом правоохоронці затримали третього фігуранта злочинної групи - безпосереднього виробника психотропу. У 30-річного киянина під час обшуку вилучили 500 грамів амфетаміну та 27 тисяч гривень, 15 тисяч з яких використовувалися під час оперативних закупівель.

Всього у результаті проведених заходів з незаконного обігу вилучено 800 грамів амфетаміну загальною вартістю 230 тисяч гривень за цінами «чорного ринку».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 313 Кримінального кодексу України «Викрадення, виготовлення, придбання, зберігання, обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

49