На одному з блокпостів Донецької області співробітники Державної прикордонної служби України затримали двох чоловіків, які співпрацювали з членами незаконних збройних формувань. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Вчора (29 жовтня. - Ред.) на контрольному посту «Суха-Балка» (Донецька обл.) було затримано двох громадянин України, жителів Донецької області, які належать до незаконних збройних формувань», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, під час перевірки в одного із них було виявлено посвідчення співробітника ДАІ з позначками самопроголошеної Донецької народної республіки, в іншого - документи з відмітками чергування на блокпостах, розташованих на підконтрольних членам НЗФ територіях.

Крім цього, як зазначили в Держприкордонслужбі, також учора (29 жовтня. - Ред.) прикордонний наряд виявив у районі н.п. Станично-Луганське (Луганська обл.) трьох чоловіків, які, помітивши прикордонників, спробували втекти.

Згідно з повідомленням, у ході переслідування вдалося затримати одного чоловіка, в якого під час обшуку була виявлена граната РГД-5 із вкрученим запалом.

Разом із тим, за інформацією прикордонного відомства, збройних бойових зіткнень підрозділів Держприкордонслужби з незаконними збройними формуваннями протягом минулої доби не було.

Як повідомляв ForUm, вчора, 29 жовтня, у Донецькій області було затримано двох чоловіків, які співпрацювали з НЗФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27