Слідчий комітет Росії не бачить підстав для звільнення з-під варти української льотчиці Надії Савченко, заявив у четвер в.о. керівника управління СКР Олександр Дриманов.

«Я вам з упевненістю можу сказати, що у нас зібрані достатні докази, що підтверджують винність Савченко в тих злочинах, які їй інкримінуємо. Тому підстав для звільнення її з-під варти на сьогодні немає», - сказав він на засіданні комітету в Раді Федерації, повідомляє РІА «Новости».

За словами представника слідства, після проведення всіх необхідних експертиз відомство має намір пред'явити льотчиці звинувачення в остаточній редакції.

Як раніше повідомляв ForUm, 31-річна українська військовослужбовець, льотчиця Надія Савченко воювала на сході України у складі добровольчого батальйону «Айдар» і в червні потрапила в полон до незаконних збройних формувань. 8 липня вона опинилася в воронезькому СІЗО. Савченко підозрюють у справі про вбивство російських журналістів ВГТРК Ігоря Корнелюка і Антона Волошина під Луганськом.

Басманний суд Москви переніс на 11 листопада засідання за скаргою захисту Савченко на призначення їй психіатричної експертизи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом