У ніч на 30 жовтня біля села Ляшківка Царичанського району Дніпропетровської області було скоєно збройне пограбування інкасаторського автомобіля, в результаті якого всі четверо осіб, що перебували в автомобілі, були вбиті. Про це повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області.

«30 жовтня о 00.10 до чергової частини Царичанського райвідділу міліції від співробітників УДСО в Дніпропетровській області надійшло повідомлення про те, що неподалік від с. Ляшківка на території Царичанського району зник зв'язок з інкасаторським автомобілем одного з комерційних банків, який перевозив гроші», - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що пошкоджена машина була знайдена на території Царичанського району на відстані 500 м від знака "Дніпропетровська область".

«В кюветі було знайдено обгорілий автомобіль «Volkswagen Т-5», в якому були три обгорілих тіла, біля водійської двері виявлено тіло ще одного чоловіка. Серед загиблих двоє співробітників УДСО і двоє інкасаторів банку», - сказано в повідомленні.

При обстеженні на кузові автомобіля міліціонерами встановлено численні механічні пошкодження з усіх боків, характерні для пострілів з гранатомета. «Сейф у вантажному відсіку автомобіля відкрито, гроші відсутні. Сума збитку встановлюється», - розповіли в управлінні.

На території Дніпропетровської та Полтавської областей введено план «Сирена». Вживаються заходи для встановлення обставин злочину та затримання нападників.

За даним фактом слідчим відділом Царичанського райвідділу міліції внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за п.6 п. 12 год. 2 ст. 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом