Прикордонники знову фіксують розвідувальні польоти безпілотних літальних апаратів членів незаконних формувань і військових вертольотів Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Вчора було зафіксовано політ вертольота Мі-24 ЗС РФ вздовж лінії державного кордону без порушення повітряного простору України навпроти ділянки відділу прикордонної служби «Мілове» і політ вертольота МІ-8 навпроти ділянки відділу прикордонної служби «Білолуцьк» Луганського загону», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, як зазначили в прес-службі, за минулу добу прикордонники спостерігали застосування безпілотників у 2 випадках.

«Літальні апарати були виявлені в районі н.п. Сартана (Донецька область), а також на ділянці відділу прикордонної служби «Червоний Чабан» (Херсонська обл.) на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою АР Крим», - розповіли в прикордонному відомстві.

Як повідомляв ForUm, раніше вертоліт РФ поблизу кордону фіксував Чернігівський прикордонний загін, крім цього, безпілотники НЗФ фіксували на Донбасі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29