У Дніпропетровській області розкрито вбивство голови сільради, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС.

Вбивство було скоєне під час сварки, що сталася на ґрунті застарілих, побутових і неприязних стосунків. Зловмиснику вручено письмове повідомлення про підозру в скоєнні злочину.

26 жовтня співробітникам Криничанського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля адмінбудівлі Гуляйпільської селищної ради з різаною раною шиї було виявлене тіло 55-річного голови.

У ході проведення комплексу оперативно-слідчих заходів за скоєння злочину був затриманий 24-річний безробітний місцевий житель, який проживає біля сільради.

«Як уже встановлено, зловмисник завдав одного удару рукою в обличчя потерпілого. Від удару чоловік упав на землю. Після цього нелюд, витягнувши з кишені складаний ніж, завдав удару в ділянку шиї. Від завданих ушкоджень потерпілий помер», - повідомили в міліції.

За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції зазначеної статті зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом